Creionul de buze waterproof si buze demne de catwalk

cailynUncategorizedLasă un comentariu

Exista o retinere atunci cand vine vorba de a folosi un lip liner pentru buze. Majoritatea cred ca e foarte greu sa trasezi o linie precisa si risti sa obtii un machiaj al buzelor fie prea exagerat, fie neingrijit. Dar, daca alegi sa nu folosesti conturul de buze, pierzi oportunitatea de a avea buze mai voluminoase si mai definite. Avand atatea optiuni la dispozitie, este usor sa sfarsesti prin a folosi un lip liner care nu se ridica la inaltimea asteptarilor si care nu iti aduce buzele frumoase, mult visate. Cailyn vine insa in ajutorul tau aducandu-ti un creion de buze waterproof demn de o regina a catwalk-ului. Gandeste-te in felul urmator: poate nu ai nevoie de un lip liner zilnic, atunci cand mergi la serviciu, dar poti sa asemuiesti folosirea lui cu ritualul zilnic de a te spala pe fata si a aplica o crema hidratanta. Un lip liner waterproof poate parea mai putin necesar, insa adevarul e ca iti scoate buzele in evidenta poate si de 10 ori mai mult. Deci da, asta inseamna ca trebuie sa “vanezi” un lip liner care sa fie potrivit aproape fiecarei nuante de ruj din colectia ta.

Cum il aplici?

Este simplu! Traseaza conturul de-a lungul liniei naturale a buzelor tale, in liniute mici. O data ce a ai stabilit conturul uneste liniutele, aplica rujul si ai mare grija sa nu depasesti ceea ce ai trasat deja. Linia conturului de buze ar trebui sa dispara, dar vei vrea probabil sa folosesti o pensula pentru buze, asigurandu-te ca ai amestecat perfect lipliner-ul si rujul.  Lip linere-le nu sunt toate la fel: unele sunt creioane,altele au o textura cremoasa, sau sub forma de gel. Cailyn iti propune 9 nuante superbe din acest tip de lip liner, astfel ca nu mai ai nevoie de ascutitoare in trusa ta de makeup. Variind de la natural la vibrant, cele 9 nuanţe vibrante ale Creionului de Buze CAILYN iCONE permit realizarea unui contur perfect al buzelor cu formula pe bază de gel de ultimă generaţie. Textura cremoasă şi fină a gelului are ca rezultat o aplicare uşoară fără a impune prea multă forţă pe zona moale a buzelor. Aceste culori ce dau tonul, rezistente la apă nu lasă pete şi nu curg. Fiecare creion vine cu propriul Stand Pro Sharpener, o ascuţitoare inovatoare de creion ce dublează şi ca suport.                                                              

Începând cu partea superioară a buzelor, glisează încet creionul de-a lungul liniei buzelor pentru a crea forma dorită. Amestecă şi asortează orice produs de machiaj pentru a obţine rezultatul perfect. Pentru o aplicare fină şi precisă aminteşte-ţi să menţii creioanele ascuţite cu Suportul Pro Sharpener.

Sfatul  CAILYN

Creioanele de Ochi şi de Buze CAILYN iCONE pot fi utilizate atât pe buze, cât şi pe ochi pentru o mai mare versatilitate. Aminteşte-ţi să speli bine machiajul folosind demachiantul CAILYN Pure Eye-Lip sau Balsamul de Curăţare CAILYN Dizzolv’IT Makeup Melt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *