Realizarea unui machiaj perfect cu pensulele potrivite

cailynUncategorizedLasă un comentariu

In ultimii ani produsele de makeup si machiajul fetei s-au schimbat foarte mult. Acum toata lumea foloseste metode de conturare a fetei, diferite metode de aplicare a machiajului, spray de fixare, toate acestea pentru un machiaj perfect, finisat si de lunga durata. Astazi descoperim diferite tipuri de pensule makeup pentru un machiaj perfect si de ce tipuri de pensule ai nevoie in portfardul tau.

Pensula pentru fond de ten lichid

Pentru aplicarea fondului de ten. Pentru o aplicare perfecta si completa a fondului de ten ai nevoie de o pensula speciala pentru fondul tau de ten lichid, uita de aplicarea fondului de ten cu ajutorul degetelor. Se aplica greu, te murdaresti, iti patezi hainele si in plus nu este o aplicare uniforma, si te vei trezi cu tenul plin de pete de fond de ten.

Pensula pentru pudra

O pensula mare si pufoasa pentru aplicarea unei pudre. Stim cu totii ca pentru un machiaj rezistent si perfect este nevoie de o pudra de fixare translucida sau de o pudra colorata mata. Pentru asta ai nevoie de o pensula mare cu care sa iti acoperi tenul rapid cu pudra preferata.

Pensula pentru buze

Pentru ca buzele tale sa fie perfect colorate cum vezi in diferite reviste sau vedete online, ele folosesc o pensula speciala pentru buze, in special pentru conturul lor. Intotdeauna cand incepi sa iti colorezi buzele cu rujul sau lip stain-ul preferat incepe prin a-ti trasa conturul lor, iar aici te poti folosi tot de ruj si nu neaparat de un creion. Ai insa nevoie de o pensula precisa pentru un contur cat mai exact si pentru un machiaj al buzelor de lunga durata.

Pensule pentru aplicarea fardurilor

Cand realizezi machiajul ochilor este foarte importanta procedura de blending, adica daca folosesti mai multe culori sa nu se vada trecerea de la o culoare la alta, sa fie o trecere usoara si naturala. Pentru asta ai nevoie de o pensula speciala de blending care sa te ajute sa obtii un machiaj al ochilor perfect si profesional.

 

Acum ca ai aflat tipul de pensule pentru un machiaj profesional perfect, poti sa ti le achizitionezi pentru colectia ta chiar de la Cailyn, alege-ti produsele preferate de calitate inalta si profesionale, iar machiajul tau cu siguranta va rezista mai mult si va fi profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *