Trucuri care te ajuta sa-ti pui trasaturile fetei in valoare

cailynUncategorizedLasă un comentariu

Produsele de machiaj sunt foarte iubite de femei, in special in ziua de azi cand au aparut atatea variante pentru toate tipurile de ten, diferite culori, texturi, etc. Dar, pentru a adauga o oarecare dimensiune fetei, cu ajutorul machiajului ai nevoie de cateva produse bune : paleta de contur, iluminator pentru fata, etc. Descopera mai jos mici trucuri pentru machiajul tau si cum sa le folosesti cu ajutorul iluminatorului pentru fata.

Iluminatorul de fata creeaza diferite dimensiuni si subliniaza caracteristicile fetei, cu o nota realista, in plus adauga o stralucire oricarui machiaj.

Cu toate ca fata are forma si profunzime, exista anumite situatii in care lumina poate transforma fata mai plata si dupa cum stim cu totii, cand reusim sa cream un efect tridimensional, machiajul fetei va arata superb. Aici intervin iluminatoarele pentru a sublinia aspectul si a da pielii o stralucire superba.

Uneori se poate folosi si tehnica de evidentiere prin contur. Exemplele includ aplicarea unei culori mai deschise sub spranceana, sau se poate adauga  o nota de umbra sub pometi pentru a sculpta si a definii mai bine.

Prin utilizarea iluminatorului, anumite caracteristici ale fetei vor iesi in evidenta. Punctele ridicate ale fetei – pometii, tamplele, podul nasului si osul maxilarului – vor fi accentuate. De asemenea pielea ta va capata o stralucire naturala frumoasa.

Atunci cand aplici iluminator pe pometi, trebuie sa asezi o cantitate mica de produs pe cel mai inalt punct al pometilor. Acest lucru este important mai ales in cazul în care ai de gand sa faci conturul sub pometi, deoarece va atrage atentia asupra umbrelor create.

Trebuie sa tii cont de:

  • Atunci cand aplici iluminator in zona ochilor – iti va da un efect de lift al sprancenelor
  • In cazul in care alegi sa folosesti iluminatorul pentru buze – iti va oferi volum buzelor
  • Iluminatorul nu se foloseste pentru acoperire
  • Se aplica dupa fondul de ten
  • Poti sa il alegi in varianta pudra sau lichida

Iluminarea fetei si conturarea acesteia nu este atat de usoara precum pare. Acest lucru tine de practica si de o lumina naturala buna. Daca faci acest lucru in interiorul unei incaperi nu iti vei putea da seama de stratul pe care il aplici, este recomandat sa folosesti lumina naturala cat mai mult posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *